Jethopper: goedkope vluchten met een privé jet

Vorig artikel Volgend artikel
privé jet.jpg
Het Belgische bedrijf The Aviation Factory heeft iets nieuws bedacht om zakenvluchten vaker vol te krijgen: ‘Jethopper’. Dat houdt in dat je vliegt met een toestel dat anders leeg was vertrokken. Je huurt dus eigenlijk een privé-jet, maar dan betaalbaar. 
Goedkoop zijn de vluchten absoluut niet te noemen, maar de vluchten zijn wel een stuk goedkoper dan wanneer je echt een privé-jet zou boeken. The Aviation Factory maakt gebruik van vluchten die anders toch zonder passagiers zouden worden uitgevoerd, wanneer de ene VIP-passagier is afgezet en het vliegtuig er een andere moet gaan oppikken. In sommige gevallen kosten de vluchten nu slechts 20% van de reële kostprijs.
Via de website kan de bezoeker kiezen uit minimaal 250 vluchten in de komende weken. Daarvoor zijn afspraken gemaakt met zakenjetoperators. Vertrekken kan vanaf verschillende luchthavens zoals Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen en Bonn. Op het programma staat een groot aantal bestemmingen in Europa. Heb je een vlucht gevonden, kan je eenvoudig vrijblijvend een offerte opvragen. Een privé-jet boeken is nu dus eigenlijk heel gemakkelijk.
Interesse? Let dan wel op dat het hier gaan om een enkele reis! De terugvlucht is niet inbegrepen!
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley en werkt daarnaast als tekstschrijver en communicatieadviseur. Naast reizen is hardlopen haar grote...