Ontspanning02.02.2012

iProp: handige tabletsteun, ideaal voor op reis!


Schermafbeelding 2012-02-02 om 10.05.28.png
Schermafbeelding 2012-02-02 om 10.05.28.png

Eind 2011 waren er 1,7 miljoen Nederlanders met een tablet (GFK). Die thuis wordt gebruikt, die zakelijk wordt gebruikt, maar die zeker ook mee op reis wordt genomen. Het lastige alleen aan het kijken van een film op je tablet of het lezen van een boek, is dat je dat ding vast moet houden en daardoor altijd in een rare houding hangt, Dus niet meer met de iProp!

Een handig kussentje (universeel voor alle tablets), lichtgewicht en volledig te vervormen en aan te passen aan je houding. Ideaal dus voor op reis! Als je na een dag skiën lekker onderuitgezakt een filmpje wil kijken of lekker lekker op het balkon in de zon een boek wil lezen. De iProp heeft een siliconen antislip grip onder de voet, voor extra grip op elke ondergrond. De iProp is er in twee kleuren: in het zwart en in het zilver. Voor € 39,95 te koop in de StyleCowboys Shop

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.