Gadgets21.10.2017

De Ostrich Pillow Loop: apart design, maar lekker slapen onderweg


Ostrichpillow, de mensen achter de vrij bizar ogende maar wel lekker liggende Ostrich en Ostrich Mini-kussens hebben een nieuwe variant bedacht: de Ostrich Pillow Loop, een kussen dat specifiek voor je ogen is bedoeld.

Het bedrijf is de soort van dubbele band die om je nek kan als sjaal of om je ogen als afdekking aan het Kickstarten en de campagne loopt nog even, maar met hun staat van dienst zal dat zeker goedkomen. Dat gezegd hebbende ziet de Pillow Loop er nog vreemder uit dan hun eerdere creaties, en dat zegt nogal wat!

ostrich-pillow-loop-7
ostrich-pillow-loop-7

Helemaal weg

Het is op het eerste oog niks meer dan twee stroken stof die met klittenband aan elkaar gemaakt kunnen worden en die je toevallig ook over je ogen kunt doen. Het team is er echter van overtuigd dat dit de beste manier is om je van de buitenwereld af te sluiten.

De dubbele loop sluit ten eerste je ogen aan zowel de boven- als onderkant af en doordat de stroken aan de dikke kant zijn komt er ook echt geen omgevingslicht naar binnen. Beter nog: de Pillow Loop is ideaal om te gebruiken in combinatie met noise-cancelling koptelefoons, want het zit elkaar niet in de weg en zo heb je én geen licht én geen geluid.

ostrich-pillow-loop-6
ostrich-pillow-loop-6
ostrich-pillow-loop-10
ostrich-pillow-loop-10

Natuurlijk is het stofje waar de Loop van gemaakt is lekker zacht op de huid, maar van binnen zitten er ‘microbeads’ in die enerzijds zorgen voor die precieze afsluiting, maar aan de andere kant maken ze het ‘kussen’ ook lekker licht en makkelijk oprolbaar, zodat je niet al te veel plek hoeft te spenderen in je bagage als je deze mee op reis neemt.

Daarbij wordt het ook geen vreselijk duur ding: een Pillow Loop zal uiteindelijk een dollar of veertig moeten gaan kosten, dus dat valt nog enigszins mee. Het bedrijf heeft al meerdere producten in dezelfde categorie op de markt gebracht, dus het risico van deze crowdfunding-actie is minimaal. Even kijken dus, als je zoiets graag zou hebben: de Pillow Loops zouden ergens in juni volgend jaar geleverd moeten gaan worden.

[Afbeeldingen © Pillowloop]

Avatar foto
Patrick Smeets

Game-enthousiast, tech blogger en presentator. Was ooit rockster. Local celebrity in Limburg maar ziet graag veel van de wereld. Er zijn niet genoeg kattenGIFjes in de wereld.

Verder lezen over Reisaccessoires

8 leuke gadgets voor een aangename vlucht

Een langdurige vlucht kan als snel vervelend worden, helemaal als je economy class vliegt. Je gaat je ergeren aan de omgeving en aan alle geluiden die je hoort. Daarom zijn er tal van reisgadgets uitgevonden om je vlucht...

Gadgets20.06.2024

8 leuke gadgets voor een aangename vlucht

Drie handige hacks voor het inpakken van je koffer

Of je nu een kleine koffer voor handbagage hebt of een enorme unit als je weken op reis gaat; inpakken is lastig. Vaak wil je te veel meenemen en wordt het proppen in de koffer. Erop gaan zitten en hopen dat de koffer op...

Algemeen11.06.2024

Drie handige hacks voor het inpakken van je koffer

Mijn favoriete reisbagage: in stijl op reis met de Thule Chasm collectie

Als het gaat om bagage zijn er voor mij een aantal dingen heel belangrijk: het moet vooral praktisch in gebruik zijn, het moet er goed uitzien én het moet van hoge kwaliteit zijn. Als je veel reist, wil je jaren lang van je koffers en tassen gebruik kunnen maken. Ik reis nu een tijdje met de Thule Chasm collectie en ben fan! Dit is waarom.

Lifestyle03.04.2024

Mijn favoriete reisbagage: in stijl op reis met de Thule Chasm collectie

8 briljante reisartikelen die je vakantie makkelijker maken!

Sommige dingen zijn onmisbaar voor op reis. Omdat ze je vakantie nu eenmaal een stuk makkelijker en daarmee leuker maken. Wij hebben acht briljante reisartikelen voor je verzameld voor in je koffer, weekendtas.

Gadgets22.01.2024

8 briljante reisartikelen die je vakantie makkelijker maken!

Review: op reis met de Thule Aspect camerarugzak

Met de Nikon D750 en drie bijbehorende lenzen (27-70, 24 en 50 mm) heb ik vaak een zware cameraset bij me als ik op reis ga. Tot voor kort zaten die gewoon los in een willekeurige rugtas zonder enige vorm van bescherming...

Gadgets23.03.2023

Review: op reis met de Thule Aspect camerarugzak

Hier moet je op letten bij het kopen van een nieuwe koffer

Reizen met een koffer heeft een hoop voordelen ten opzichte van andere soorten bagage, zoals reistassen. Ben je toe aan een nieuwe koffer? Dan is het goed om je even in te lezen voor je er een koopt. Met een paar handige...

Algemeen04.11.2022

Hier moet je op letten bij het kopen van een nieuwe koffer

5 tech gadgets die je nodig hebt tijdens het reizen

Reizen is behoorlijk lastig geworden in de nasleep van de COVID-19-pandemie. Echter nu de reisindustrie weer opleeft, is er hoop dat je eindelijk die reis kunt maken waar je naar verlangde. Het benodigde papierwerk om op...

Gadgets28.09.2022

5 tech gadgets die je nodig hebt tijdens het reizen

7 ultieme tips om te reizen met alleen handbagage

Heb je een vliegreis op de planning staan en overweeg je te reizen met alleen handbagage? Dat heeft een hoop voordelen. Door te reizen met alleen handbagage ben je super flexibel. Op deze manier gaat reizen ook een stuk...

Algemeen23.08.2022

7 ultieme tips om te reizen met alleen handbagage