Reisaccessoires

Reisaccessoires zijn er in alle soorten en maten. Tijdens alle reizen die wij de afgelopen jaren hebben gemaakt, hebben wij een hoop reisaccessoires meegenomen om te testen. Denk aan toilettassen, reisstekkers, reiskussens, opladers en koptelefoons. De leukste hebben wij hier op deze pagina voor je verzameld.

Wat een handig reisaccessoire is, is natuurlijk persoonlijk. Wanneer je gaat backpacken dan wil je uiteraard zo min mogelijk meenemen en laat je het liefst iedere vorm van luxe thuis. Maar vooral voor onderweg zijn er een hoop leuke en handige dingen die het reizen aangenamer kunnen maken.

Onmisbare reisaccessoires

Ga je op reis, dan zijn er een aantal accessoires die absoluut onmisbaar zijn. We hebben ze voor je onder elkaar gezet.

  • Toilettas: het is handig om al je toiletartikelen in één tasje bij elkaar te houden. Dat geeft namelijk overzicht in je bagage. Het is niet handig als alles los door je tas of koffer slingert.
  • Een reiskussen is ook heel handig als je een lange(re) reis maakt. Een reiskussen kan je namelijk steun geven in de nek als je onderweg wilt slapen. Ze zijn er in verschillende soorten, maar een opblaasbaar nekkussen is het handigst. Deze neemt namelijk zo min mogelijk plaats in je bagage in.
  • Reisstekkers zijn er voor landen waar je je eigen stekkers niet kunt gebruiken. Voor Engeland, Amerika en zoveel andere landen heb je een reisstekker nodig.
  • Een oplaadbare accu of externe batterij is tegenwoordig een onmisbaar reisaccessoire omdat iedereen reist met een smartphone die leeg raakt. Zorg dat dit standaard in je handbagage zit.

Er is natuurlijk nog veel meer, van een praktische kofferweegschaal of een inklapbare paraplu voor in je handtas, tot paspoorthoezen en vliegsokken. Maar ook waterproof hoesjes om je smartphone waterdicht te maken en luxe noise cancelling headphones. Uiteindelijk zijn reisaccessoires er om je van gemak op reis te voorzien, om het reizen wat luxer te maken en om meer comfort te ervaren. Niets is zo leuk als reizen, en al deze leuke spullen kunnen reizen alleen maar nóg leuker maken!