Algemeen24.06.2013

Mobiel bestellen en betalen met MyOrder en je broodje zonder te wachten ophalen bij de Shell


Shell MyOrder.jpg
Shell MyOrder.jpg

Nooit meer in de rij als je denkt even snel een broodje te halen bij de pomp. Vanaf vandaag kunnen automobilisten namelijk in heel Nederland via hun smartphone verse broodjes en koffie bestellen en betalen bij deli2go. Shell voegt met MyOrder een gloednieuwe innovatie toe aan haar servicestations. De app biedt een oplossing voor een van de grootste ergernissen van ons Nederlanders, namelijk wachten in de rij en wachten om te betalen. Er wordt dus graag gebruik gemaakt van een gratis app als MyOrder als wachttijden hiermee tot het verleden behoren. Deze maand wordt bij alle tankstations met een deli2go bakkerij de app gepromoot met een video.

Door het drukke bestaan hebben veel mensen geen tijd meer om een stop te maken bij een benzinestation. Shell speelt hier op deze manier goed op in en weet de mobiele doelgroep te bereiken. Je kan zelfs via de app aangeven op welk tijdstip je het vers belegde broodje, de smoothie of koffie op komt halen. Dit wordt door de medewerkers vers bereid en kan bij het afhaalpunt in de bakkerij direct door de klant worden meegenomen.

Avatar foto
Claire de Boer

Claire verruilt het Amsterdamse leven de komende maanden voor een tripje rond de wereld. Ze wil zo veel mogelijk van de wereld zien en doet dit het liefst met haar backpack. Ze wordt gelukkig van een HIT workout, lekker eten en een goed feestje!