Algemeen23.03.2010

Sandton IJsselhotel opent Fairtrade Suite


Isa001.jpg
Isa001.jpg
Het designhotel Sandton IJsselhotel in Deventer is een fairtrade-suite rijker. Afgelopen week werd deze bijzondere suite, 100% fairtrade, door actrice Isa Hoes geopend. Volgens Rogier Braakman, algemeen directeur van Sandton Hotels, maken steeds meer consumenten “keuzes op basis van maatschappij en milieu“. Sandton Hotels wil inspelen op de behoefte van maatschappelijk bewuste gasten. “Door een relatief kleine inspanning van onze kant kunnen veel gasten kennis maken met Max Havelaar en zo kan Sandton Hotels een bescheiden steentje aan een mooiere wereld bijdragen“.
 
De suite in het Sandton IJsselhotel is een sfeervol ingerichte kamer, waar alle denkbare elementen van Fairtrade producten of materialen aanwezig zijn. Het bed- en badlinnen, het bed, de badkamerartikelen, de producten in de minibar: het is allemaal 100% fairtrade. Een nachtje in de suite, kost 175 euro, inclusief ontbijt.
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.