Algemeen20.12.2014

De tien mooiste regenfoto’s op Instagram van afgelopen week


Regen, regen en nog eens regen, we legde het allemaal vast

De afgelopen week is het weer lekker winterweer geweest. Het regende, het waaide en het was verschrikkelijk koud. Voor veel mensen is dat altijd een reden om foto’s te gaan maken. Lekker laten zien aan je volgers dat ook jij last hebt van die regen. Deze week tien mooie Instagram foto’s van de regen.

1. Centre Pompidou

Ook in Parijs was het slecht weer. Deze Parijse dame maakte vanaf haar dakterras een foto door het raam. Dit is iets wat velen instagram-gebruikers vaak doen. Door het raam foto’s maken en de regen nog wat dramatischer maken dan het als is.

2. Muir Woods National Park

In dit natuurpark vlakbij San Fransisco waren de weergoden ook heerlijk tekeer gegaan. Het hele bos was nat en vies. Het park is een grote toeristentrekker, dus ook met slecht weer komen die langs. En een toerist zonder camera en telefoon is ook ondenkbaar. Dus er zijn genoeg foto’s gemaakt, deze foto was wel heel erg opvallend en ik vind hem ontzettend mooi geworden.

3. München

Bij onze oosterburen is het altijd ongeveer hetzelfde weer en dus ook daar heeft geregend afgelopen week. Deze Duitse heeft de regen heel erg gaaf vast gelegd. In het donker op een kerstmarkt wat ook deze dagen typeert, een foto van haastende mensen door de regen.

4. Golden Gate Bridge, San Francisco

De Golden Gate brug is zo op een unieke manier vastgelegd met weer wat je niet snel bij deze stad denkt. De meest mensen denken dat het altijd zonnig en lekker warm is in San Francisco, maar nu blijkt wel weer dat ook daar het weleens kan gaan regenen.

5. Californië

Na regen komt zonneschijn wordt er altijd gezegd. In dit geval was dat ook waar. Met de regendruppels nog op de ramen kwam het Amerikaanse zonnetje alweer tevoorschijn en konden de mensen weer genieten van het mooie weer.

6. Finland

Deze Finse meneer is, net als vele anderen, dolblij als de regen ophoudt. Eindelijke weer sneeuw met kerst vind hij. De weerspiegeling in deze foto is ontzettend mooi vastgelegd. De vier kaarsen zie je heel vaak terug komen in de ramen en met de regen op de ruit geeft dit een heel mooi effect en krijg je gelijk een knus wintergevoel bij deze foto.

7. Groningen

Ook in Nederland zijn er prachtige regenfoto’s gemaakt. Deze foto van RTV Noord is een hele mooi close-up foto van een plantje. Bij deze foto wordt ook gelijk het weerbericht van die dag gegeven, het nuttige wordt dus met het aangename gepost.

8. Nederland

Deze foto is in een van de Nederlandse bossen genomen. Het bos heeft altijd al iets mysterieus gehad en zeker in combinatie met de regen geeft dit een beetje duister effect. Doordat bij deze foto ook nog eens een zwart-wit filter eroverheen is gezet wordt het een hele mooie, beetje geheimzinnige foto.

9. Frankfurt

Bovenop een toren in Frankfurt is deze foto gemaakt. Je ziet heel weinig, maar toch heel veel. Je weet bijna zeker dat je normaal gesproken een prachtig uitzicht zou hebben hier, maar door de mist en de regen zie je eigenlijk niks.

10. Ankara

In Turkije regent het ook weleens. Deze jongen werd wakker in Ankara en begon zijn dag met thee en het uitzicht van een regenachtige stad. Ondanks het sombere weer wilde hij het moment toch vastleggen en delen met al zijn volgers.

Avatar foto
Lilian Lauwerijssen

Lilian studeert Journalistiek in Tilburg. Verder is ze dol op reizen, fotografie, gadgets en chocoladekoekjes. Parijs is haar favoriete stad en ze droomt ervan om ooit in het buitenland te mogen werken. Ze blogt op DutchCowboys, StyleCowboys en Travelvalley.

Gerelateerde artikelen

De tien mooiste kerstbomen ter wereld op Instagram

Na Sinterklaas komen alle kerstversieringen weer tevoorschijn. Vanaf 6 december zetten de meeste mensen hun kerstboom weer op. Deze week 10 mooie Instagram-foto’s van de mooiste kerstbomen over de hele wereld.1.Milaa...

Algemeen13.12.2014

De tien mooiste kerstbomen ter wereld op Instagram

Instasnow: de mooiste Instagram-foto’s van Ischgl en Val Thorens

De afgelopen twee weken was ik een ontzettende geluksvogel. Ik ging niet één maar zelfs twee keer naar de sneeuw! Anderhalve week geleden was ik bij de opening van het wintersportseizoen in Ischgl en afgelopen weekend...

Winter10.12.2014

Instasnow: de mooiste Instagram-foto’s van Ischgl en Val Thorens

Instagram onderschrift na plaatsing eindelijk aan te passen

Instagram gebruikers kennen waarschijnlijk de frustratie, heb je net een nieuwe post gedeeld alleen zie je pas als deze geplaatst is dat er een typo instaat. Deze was tot voorheen niet meer aan te passen. Enige mogelij...

Algemeen12.11.2014

Instagram onderschrift na plaatsing eindelijk aan te passen

De 5 mooiste Instagram-foto’s van Travelvalley

We LOVE Instagram. Hier posten wij niet alleen foto's van reizen die we zelf maken, maar genieten vooral van de foto's van anderen. Een tijdje geleden hebben wij onze favoriete accounts met je gedeeld, al zouden we d...

Algemeen20.08.2014

De 5 mooiste Instagram-foto’s van Travelvalley

Bled (Slovenie), Hanauma Bay (Hawaii) en Bourgondië (Frankrijk)