Algemeen30.06.2014

Travel & Surf: gemakkelijk en voordelig internetten in het buitenland


Wi-Fi wordt steeds belangrijker voor reizigers. Er is namelijk een stijgende behoefte om in contact te blijven met de sociale omgeving. Dit wordt voornamelijk onderhouden door Facebook, Whatsapp en Instagram. Maar voor deze activiteiten heb je mobie linternet nodig en dat is in het buitenland enorm duur. Men gaat dus op zoek naar alternatieven. Bekijk de video hieronder voor het meest creatieve idee, namelijk ‘Wi-Fi Dogs’, een gezelschap van honden dat belooft de dichtstbijzijnde internetverbinding te kunnen vinden.

Privacy
Sponsored video

Travel & Surf

Een gemakkelijker idee is Travel & Surf van T-Mobile. Dit is een pas waarmee je kunt internetten in het buitenland. Wanneer je voor een korte periode naar het buitenland gaat, is Travel & Surf ideaal. Je maakt hierdoor geen onverwachte kosten en je hoeft niet eindeloos op zoek naar een Wi-Fi hotspot. De passen zijn al verkrijgbaar vanaf €1,95 en voor klein en groot gebruik. Travel & Surf is geschikt voor alle T-Mobile-abonnementen, ook zakelijke, PrePaid en internet op je laptop of tablet.

Jos\u00e9 en zijn buddy 
José en zijn buddy 

Hoe werkt het?

Via My T-Mobile zet je Travel & Surf gemakkelijk aan. Heb je dit niet gedaan, dan ontvang je automatisch een sms zodra je de grens overgaat. De pas kun je op drie manieren kopen:

  • Via de Travel & Surf-app voor Android en iPhone
  • Via internet. Zet dataroaming aan en ga met de link in de welkomst-sms naar de (gratis) Travel & Surf-website. Deze website zie je ook altijd als je naar je browser gaat en nog geen pas hebt gekocht
  • Via sms, door de bestelcode terug te sms’en naar 1401.

Travel & Surf app

Wil je exact weten wat je verbruikt? Download dan de gratis Travel & Surf app. De app geeft eenvoudig en actueel inzicht in je verbruik en de geldigheid van je actieve pas. Je kunt met de app ook nieuwe passen aanschaffen.

Goed om te weten: Het gebruik van de app in het buitenland is gratis.

‘Dit artikel is gesponsored door T-Mobile.’

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.