Algemeen25.03.2014

Reizen & camera’s [Infographic]


Als je veel reist, dan kom je op de mooiste en meest bijzondere plekken ter wereld. Plekken die je het liefst mee naar huis wilt nemen om er voor altijd van te kunnen genieten. Daarom maken we op reis veel meer foto’s dan normaal. De smartphones van tegenwoordig lenen zich daar perfect voor, want dan kun je direct je vrienden thuis mee laten genieten via Facebook, Twitter en Instagram. Maar nog steeds gaan veel mensen op reis met een aparte camera, omdat die uiteindelijk toch veel betere foto’s kunnen maken. Landschappen en natuur zijn nog steeds de meest favoriete onderwerpen om te fotograferen.

Kieskeurig deed onderzoek onder hobbyfotografen naar de voorkeuren als het gaat om een camera. Zo vinden veel fotografen het belangrijk dat een camera foto’s maakt met heel veel megapixels. En bijna de helft van de fotografen gebruikt ook nog een smartphone. De resultaten vind je in onderstaande infographic.

infographic_fotografie
infographic_fotografie
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.