Algemeen04.08.2014

Tips voor een blijvend vakantiegevoel


Zo houd je het vakantiegevoel langer vast!

Voorpret: heerlijk vind ik dat. Al weken van tevoren kan ik me verheugen op de reis die voor de deur staat. Maar dan….. voor je het weet is de vakantie voorbij en ben je alweer onderweg naar huis. Wat gaat de tijd verschrikkelijk snel als je het naar je zin hebt. Maar geen paniek, met tien euro en onderstaande tips houd je je vakantiegevoel tijdens de terugreis zeker vast.

Advertisement

Vakantiegevoel
Vakantiegevoel

Maak onderweg een fotoalbum aan op Facebook

‘Een foto zegt meer dan duizend woorden’ wordt vaak gezegd. Maak daarom tijdens de lange autorit of op het vliegveld een fotoalbum aan op Facebook. Verzamel je mooiste vakantiefoto’s en voeg deze met een leuke beschrijvingen toe aan je album. Door foto’s te kijken blijven de herinneringen van de vakantie langer hangen en daarmee ook het vakantiegevoel. Om het album te uploaden maak je gebruik van je internetbundel voor in het buitenland. Hiermee blijft je automatisch op de hoogte van je dataverbruik. KPN laat je namelijk weten wanneer je 80 en 100 procent van je databundel hebt verbruikt.

Boek alvast een volgend tripje

Om de vakantie blues te voorkomen boek je vast een volgend tripje. Je hebt verschillende apps waarmee je gemakkelijk een stedentrip of korte vakantie boekt. Omdat je in het bezit bent van een
KPN internetbundel hoef je je geen zorgen te maken over de kosten van je telefoonrekening. Je hebt namelijk al 200 MB voor een tientje. Door onderweg te boeken is het bij thuiskomst mogelijk om je te verheugen op de volgende trip.

Laat je vrienden weten dat je naar huis komt

App onderweg of op het vliegveld je beste vrienden. Laat ze weten dat je over een aantal uren weer terug bent op Nederlandse bodem en behoefte hebt aan gezelschap. Je kunt je vrienden gelijk al je fantastische verhalen vertellen waardoor je nog even heerlijk kunt nagenieten van de prachtige reis.

Stuur een kaartje vanaf je vakantiebestemming

Maak de afspraak met je reisgenoot dat jullie elkaar allebei een kaartje moeten sturen vanaf de vakantiebestemming. Schrijf een lief berichtje en doe het kaartje op de post. Bij thuiskomst kun je allebei uitkijken naar een berichtje vanuit die geweldige bestemming.

Heb jij nog tips om de napret langer vast te houden? Laat het ons weten.

Avatar foto
Claire de Boer

Claire verruilt het Amsterdamse leven de komende maanden voor een tripje rond de wereld. Ze wil zo veel mogelijk van de wereld zien en doet dit het liefst met haar backpack. Ze wordt gelukkig van een HIT workout, lekker eten en een goed feestje!