Algemeen03.07.2014

WINNEN: Meld je aan voor de Travelvalley nieuwsbrief en maak kans op een reis naar: Londen, Parijs, Lille of Brussel


Sinds een aantal weken versturen wij wekelijks de Travelvalley Nieuwsbrief. Hierin word je op de hoogte gehouden van het leukste reisnieuws en de mooiste reisverhalen. Ook maak je zo nu en dan kans op leuke gadgets of reisjes. Zo ook deze week, wij mogen namelijk onder al onze nieuwsbrieflezers een reis voor twee personen met iDBUS verloten. Inschrijven dus!!

iDBUS

Voor een aantrekkelijke prijs, comfortabel naar het buitenland reizen met de bus, dat wilde iDBUS creĆ«ren. Hiervoor ontwikkelden zij de langeafstandsbusdienst, die grote Europese steden met elkaar verbindt. Vanuit Amsterdam reis je gemakkelijk naar: Londen, Parijs, Lille en Brussel. Maar dit is zeker niet het enige aanbod, vanuit Barcelona reis je bijvoorbeeld al vanaf 19 euro naar Montpellier en Lyon.

Het reizen met de iDBUS is gemakkelijk, onderweg kun je ontspannen terwijl je van A naar B wordt gebracht. De zitplaatsen zijn ruim en je kunt onbeperkt gebruik maken van de Wi-Fi aan boord. Naast elke stoel vind je een stopcontact, dus bang voor lege devices hoef je niet te zijn. Het eindpunt van de bus is altijd nabij het centrum, waardoor je gelijk op plaats van bestemming bent. 

Binnenkort jouw view ;-)
Binnenkort jouw view ;-)

Winactie

Heb je altijd al Londen, Parijs, Lille of Brussel willen bezoeken? Dan zit je hier goed. Vanaf vandaag maak je kans op twee retourtickets met iDBUS, naar een stad naar keus, dit inclusief hotelovernachting. Deelnemen aan de winactie is simpel, je hoeft je alleen maar hier in te schrijven voor de Travelvalley Nieuwsbrief en een comment achter te laten onder dit bericht.

De winactie loopt tot 17 juli. Op donderdag 17 juli stopt de actie en wordt de winnaar via een e-mail bekend gemaakt.

Avatar foto
Claire de Boer

Claire verruilt het Amsterdamse leven de komende maanden voor een tripje rond de wereld. Ze wil zo veel mogelijk van de wereld zien en doet dit het liefst met haar backpack. Ze wordt gelukkig van een HIT workout, lekker eten en een goed feestje!