`

Algemeen25.12.2015

Zo wordt kerst op andere plekken in de wereld gevierd!


3 fijne kerstvideo's

Misschien zit je met je familie rondom de kerstboom, zit je lekker in de sneeuw om een paar dagen te skiën of misschien ben je voor de kerstdagen wel naar een zonovergoten eiland gevlogen. Waar je ook bent, ik wens je een hele fijne kerst toe!

Niet overal vieren we kerst op dezelfde manier en daarom heb ik een paar leuke video’s voor je verzameld die je laten zien hoe kerst er op andere plekken in de wereld uitziet. Zoals de eerste bijvoorbeeld, van kerstmis op de Bahamas. Wanneer wij tweede kerstdag vieren, vieren ze op de Bahamas Junkanoo, een kleurrijke optocht met muziek, dans en prachtige kostuums! Of de video van een groep vrienden die rondom Lake Kelcema in de Amerikaanse staat Washington zelf een boom gaan kappen om ‘m vervolgens thuis te versieren. En dat kerst in Londen ook heel erg leuk is bewijst deze fijne timelapse. Enjoy!

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.