4. De Paznaunerstube in Trofana Royal
Saved the best for last. Beter dan de Paznaunerstube in hotel Trofana Royal gaat het echt niet worden. Het is niet alleen het beste restaurant in Ischgl, het is ook het beste restaurant van heel Tirol want de Paznaunerstube heeft drie Gault Millau koksmutsen én een felbegeerde Michelinster. Wat chefkok Martin Sieberer op tafel weet te zetten is fenomenaal en waar eten in een sterrenrestaurant sowieso al een onvergetelijke ervaring is, wordt het nog extra bijzonder als je een uur daarvoor nog naar beneden bent geskied.
Chefkok Sieberer maakt er echt een fantastische avond van. Alleen al de hapjes vooraf maken diepe indruk en dan ben je dus nog niet eens aan het menu begonnen. Van verfrissend champagne-ijs in de vorm van een Sint Jacobsschelp tot de lekkerste champignonrisotto die ik ooit gegeten heb. Foie gras in de vorm van een kers, een stukje bief dat smelt op je tong en dan het perfecte glas wijn erbij. En alsof het niet genoeg is komt er ná het dessert een bonbonkar aan tafel waar je je eigen bakje mag vullen. Heaven!
Wijnliefhebbers moeten hier trouwens ook een kijkje nemen in de wijnkelder, want ondergronds liggen meer dan 25.000 schatten te wachten om geopend te worden.