Ontspanning31.05.2013

Aan welk liedje heb jij de mooiste vakantieherinnering?


Actie_sunny_cars_travelvalley.png
Actie_sunny_cars_travelvalley.png

Ik heb het altijd met geurtjes: een specifieke geur kan herinneringen weer naar boven brengen. Bijvoorbeeld bij de geur van vlees op de barbecue, denk ik altijd aan zomervakanties in de Dordogne (Frankrijk). Of een speciaal parfum, waarbij ik terugdenk aan die ene vakantie op Malta. Maar sommige mensen denken bij het horen van bepaalde muziek terug aan een speciale plek of vakantie.

Leuk is nu dat autoverhuurder Sunny Cars benieuwd is naar aan welke liedjes jij mooie vakantieherinneringen hebt. Zij vragen dan ook om je favoriete vakantieliedje plus bijbehorende verhaal in te sturen via Facebook. Dan kan je ook nog eens een huurauto op bestemming naar keuze winnen, plus een jaar lang gratis liedjes luisteren via Spotify.

Meedoen kan via de speciale Facebook applicatie op de pagina van Sunny Cars. Er wordt ook nog eens een playlist gemaakt van alle favoriete vakantieliedjes op Spotify. Super leuk voor onderweg tijdens een roadtrip komende zomer! 

Wij willen overigens nog wel tip geven, voor een heerlijk zomerliedje voor komende zomer. Wat dacht je van Nielson & Miss Montreal, met Hoe? Heerlijk toch?

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.