Vliegen01.02.2013

Vlieg je met Vueling? Kies je eigen muziek!


Schermafbeelding 2013-01-31 om 15.22.52.png
Schermafbeelding 2013-01-31 om 15.22.52.png

Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling heeft een leuke nieuwe actie. Je kunt namelijk je eigen muziek in het vliegtuig kiezen! ‘You choose the music on board’ is de naam van deze campagne van Vueling.

Via de speciale actiepagina op de Vueling Facebook pagina kunnen reizigers aangeven welk nummer zij graag in het vliegtuig willen horen. Dat ene nummer die je het meest relaxed of blij maakt of die andere die goede herinneringen naar boven brengt. Uiteindelijk wordt een selectie gemaakt van de ingestuurde suggesties. Op de nummers in deze selectie kun je vervolgens stemmen op jouw favoriet. De nummers met de meeste stemmen worden uiteindelijk gedraaid in het vliegtuig.

Hoe cool is dat, tijdens een vlucht zeggen “Ik heb dat nummer uitgekozen!” Ik vlieg binnenkort met Vueling naar Barcelona, dus ga zeker even meedoen 🙂

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.