Vliegen01.07.2013

Comfort tijdens het reizen: Wat trek jij aan in het vliegtuig?!


Twijfel je ook altijd wat nou de beste outfit is voor in het vliegtuig. Op de plaats van bestemming is het meestal warm en op een paar kilometer hoogte is het meestal koud in het vliegtuig. Hieronder vind je kledingtips voor een ideale outfit tijdens en na het vliegen.

Comfort voor alles?

Trek iets aan dat comfortabel zit, maar ook nog enigszins flatteus is. Bijvoorbeeld een hippe legging of stoere joggingsbroek. Draag daarop een shirtje met een vest. Op bestemming is het meestal warm en in het vliegtuig koud. Zo ben je op beide situaties voorbereid.

Schoenen

Zorg voor makkelijke schoenen. Die leuke hakken staan waarschijnlijk heel leuk op de bestemming zelf, maar zijn niet ideaal als je van de ene vertrekhal naar de andere moet lopen. Slippers zitten prima, maar zorgen wel voor koude voeten tijdens de vlucht. Draag dus lekkere sneakers, top voor tijdens de vlucht maar ook voor op bestemming.

Sieraden collectie

Stop je sieradencollectie in je bagage. Tijdens de tocht door de douane heb je echt geen zin om al die leuke armbandjes, kettinkjes, oorbellen en ringen af te doen.

Tassen

Zorg voor een makkelijke handbagage tas. Een handtas is leuk maar niet heel praktisch. Een leuke rugtas is veel makkelijker en tegenwoordig in zoveel modellen, dat er eentje voor je bij moet zitten. Ook handig voor de trips die je gaat maken op bestemming.

Fijne reis (gemakkelijke) reis!

Avatar foto
Claire de Boer

Claire verruilt het Amsterdamse leven de komende maanden voor een tripje rond de wereld. Ze wil zo veel mogelijk van de wereld zien en doet dit het liefst met haar backpack. Ze wordt gelukkig van een HIT workout, lekker eten en een goed feestje!