Vliegen08.06.2010

SeatGuru, kies de beste plaats in het vliegtuig…


Baal je ook weleens van de stoel je die aangewezen krijgt in het vliegtuig? Of ben je voordat je gaat vliegen gewoon nieuwsgierig zodra je je stoelnummer weet, en wil je alvast even kijken welke stoel dat precies is? Is het vlakbij het toilet, of is het aan het raam? Dan is Seatguru wellicht een handige site voor je.

Plattegronden van meer dan 700 vliegtuigen op Seatguru

De website SeatGuru.com heeft plattegronden van meer dan 700 vliegtuigen die worden gebruikt door luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld. De plattegrond geeft met kleurcodes weer waar je wel dan liever niet zou willen zitten in je betreffende klasse. Ook handig dus als je je stoel nog moet uitkiezen voor een bepaalde vlucht.

Ook is het gewoon leuk om alvast het vliegtuig te bekijken waarmee je gaat vliegen en van welke gemakken je kan gaan genieten. Voer op SeatGuru je luchtvaartmaatschappij, vluchtnummer of route in en je ziet de plattegrond voor je vlucht op het scherm.

seatguru
seatguru
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.