Algemeen04.02.2011

Facebookactie Barbados


barbados.jpg
barbados.jpg

Met Valentijnsdag in aantocht maakt het Verkeersbureau van Barbados het mogelijk om via hun Facebookpagina een compleet verzorgde reis, verblijf en huwelijk op Barbados te winnen.

De dames van VisitBarbados houden wel van een beetje romantiek op zijn tijd. Daarom roepen zij alle heren op Facebook op zich van hun meest romantische kant te laten zien en is hun boodschap aan de dames vooral niet te blijven wachten op die mannen. Want samen met Almond Resorts stellen zij een compleet verzorgde reis naar Barbados ter beschikking, inclusief een romantische huwelijksvertrekking op het droomstrand.

Het enige wat hiervoor gedaan moet worden is ‘fan’ worden van de Barbados Verkeersbureau Facebookpagina en daar op het prikbord beschrijven hoe zij hun geliefde de grote vraag gaan stellen. Degene die de dames van het verkeersbureau het meest laat smelten, het hardst doet lachen of de meeste traantjes laat wegpinken, mag zijn of haar aanzoek meteen in de praktijk brengen want precies op 14 februari wordt de winnaar bekend gemaakt. Mocht het antwoord onverhoopt Œnee‚ zijn mag de winnaar uithuilen op Barbados met een reisgenoot naar keuze.

Ook degenen die al getrouwd zijn en hun ja-woord nogmaals aan elkaar willen geven kunnen aan de actie meedoen. De prijs bestaat uit een compleet verzorgde reis voor 2 personen naar Barbados inclusief bruiloft. De winnaar verblijft 7 nachten in het all inclusive Almond Resort. Dit resort verzorgt gratis de bruiloft ceremonie met alles erop en eraan. De winnaars kunnen reizen en trouwen in de periode mei t/m november 2011.