Algemeen12.05.2011

Family Fun Travel: kindvriendelijke familievakanties!


familyforfun.jpg
familyforfun.jpg

“Reizen met kinderen is nog steeds een hele onderneming. Het vinden van de juiste accommodatie, die én geschikt is voor kinderen én ook nog wat sfeer heeft, is lastig. Ook als je een weekend weg wilt met vrienden en hun kids dan ben je als je niet uitkijkt avonden en avonden aan het zoeken naar die ene geschikte accommodatie”, aldus Herbert Workel, oprichter van Family Fun Travel. Het vinden van goede reizen voor gezinnen met kinderen, blijkt niet eenvoudig te zijn. De splinternieuwe reisorganisatie wil daar verandering in brengen.

Op de website zijn kinndvriendelijke vakantiehuizen, stedentrips en rondreizen verzameld. “Uit onderzoek weten we dat 73,9% van de Nederlandse huishoudens op vakantie op zoek zijn naar de balans tussen hetgeen de ouders leuk vinden en wat de kinderen leuk vinden. Aldus Angela Schop, medeoprichster.

Family Fun Travel wil ervoor zorgen dat niet alleen de kinderen die op vakantie gaan ‘rijker’ worden, maar dat kinderen in z’n algemeenheid in de wereld het beter krijgen. Zij zullen dan ook ieder jaar 5% van onze winst doneren aan een goed doel. Het goede doel zal altijd gaan over het verbeteren van de levensomstandigheden of gezondheid van kinderen, ver weg of dichtbij. Zoals Unicef en Clini Clowns.

De website is overzichtelijk, met een ruim aanbod. Leuk is ook de webshop met handige spulletjes voor een vakantie met kinderen. Heel handig zijn ook de tips voor bijvoorbeeld vliegen met kleintjes.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.