Algemeen16.05.2011

Nieuwe webshop: de heimweewinkel!


heimweewinkel.jpg
heimweewinkel.jpg

Vandaag gelezen in de Telegraaf: een heimweewinkel voor Nederlanders in buitenland. Veel Nederlanders die in het buitenland wonen, krijgen heimwee naar producten uit Nederland. In Nederland zelf eet je soms maanden geen stroopwafels, maar zodra je in het buitenland bent en ze onbereikbaar zijn, krijg je er zin in. Zo ook voor pindakaas en drop. Deze webshop biedt allerlei typisch Hollandse producten; van stroopwafels tot Sinterklaas-artikelen.

De Heimweewinkel is een initiatief van De Telegraaf. Niet zonder reden, want het is de meest gelezen krant onder Nederlanders in het buitenland. En daarmee begrijpt De Telegraaf als geen ander wat Nederlanders bindt en raakt en staat het natuurlijk garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

In de schappen van de onlinesupermarkt staan producten als appelstroop, hagelslag, ontbijtkoek, drop, Zwitsal-producten, maaltijdmixen van Knorr, Honig en Conimex, Nederlandse boeken, maar er zijn ook babykleren van Hema te koop.

De producten worden overal ter wereld bezorgd en de levertijd bedraagt ongeveer vier weken. Bij een bestelling wordt rekening gehouden met de invoerbeperkingen van een land.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.