Algemeen28.07.2011

Mijlpaal voor Nederlands initiatief GuidedByALocal.com


Twee jaar geleden begonnen op een zolderkamertje en inmiddels uitgegroeid tot een internationale reissite. De travel community GuidedByALocal.com heeft een historische mijlpaal bereikt. De website bestaat inmiddels bijna twee jaar een heeft een leidende marktpositie op het gebied van dynamische local travel content. Met ruim 400 locals over de gehele wereld en dynamische local travel contact voor 250 steden hebben wij een nummer één positie verworven.

Reisliefhebber en medeoprichter Tim van Vlierden: “We zijn zelf ook verrast door de hype die er is ontstaan omtrent local reisinformatie nieuws. Op zich niet verwonderlijk als je merkt dat de meeste reizigers op vakantie het contact met de locals als meest bijzonder ervaart. Hier komt bij dat in Nederland de waardering vanuit vakblad Emerce, de nominatie voor de Rob de Bes award en de samenwerking met de krant Metro bijdraagt om nationale bekendheid te krijgen. Op dit moment werken wij  dagelijks met zeven mensen aan de site om de groei bij te kunnen houden. Wij zijn eerlijk gezegd wel een beetje overrompelt door het succes”.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.