Algemeen04.10.2011

Hotels.com lanceert spaarprogramma in Nederland


Een gratis overnachting bij tien geboekte overnachtingen, dat is het nieuwe loyaliteitsprogramma Welcome Rewards™ van Hotels.com. Vandaag is het programma gelanceerd in Nederland.

De gratis overnachting kan worden ingezet in één van de 65.000 partnerhotels wereldwijd. Klanten kunnen de tien nachten verzamelen met boekingen bij zowel hotelketens als bed and breakfasts en appartementen. Welcome Rewards™ werd in 2008 succesvol geïntroduceerd in de Verenigde Staten en grote delen van Latijns-Amerika en in 2010 in het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië.

hotel_travelvalley1.jpg
hotel_travelvalley1.jpg

Anders dan bij de meeste andere beloningsprogramma’s, die gewoonlijk verbonden zijn aan één specifiek merk, stelt Hotels.com klanten in staat om de tien nachten te verzamelen bij zowel onafhankelijke hotels als hotelketens. De gratis nacht kan besteed worden bij alle in aanmerking komende hotels uit het wereldwijde aanbod van Hotels.com, die duidelijk op de website staan weergegeven.

De opzet van het programma is simpel. Welcome Rewards is het hele jaar geldig en kent geen ingewikkelde puntensystemen. Klanten verblijven eenvoudigweg tien nachten en krijgen een gratis elfde nacht. De waarde van deze nacht is gelijk aan de gemiddelde prijs van de tien geboekte overnachtingen. Klanten die de gratis nacht willen besteden aan een duurdere kamer betalen het verschil bij. De tien nachten zijn zowel voor zakenreizigers als voor vrijetijdsreizigers eenvoudig te behalen. Mensen die een overnachting voor een ander boeken, kunnen de behaalde punten zelf behouden.

Nigel Pocklington, Senior Vice President van Hotels.com, licht toe: “Welcome Rewards is een simpel en duidelijk programma dat wereldwijd gebruikt kan worden in meer dan 65.000 hotels. Dit maakt het veel aantrekkelijker dan de meeste andere loyaliteitsprogramma’s in de hotelwereld. De wereldwijde lancering van Welcome Rewards is een belangrijke klantvriendelijke vernieuwing, waarvan zowel toeristen als zakelijke reizigers zullen profiteren.”

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.