Algemeen08.10.2011

Nieuwe Thailand poll i.s.m. GuidedByALocal.com!


strand_phuket_travelvalley.jpg
strand_phuket_travelvalley.jpg

GuidedByALocal.com biedt “free local tips for travelers“. Locals geven je de allerbeste tips om hun land door hun ogen te zien. Veel reizigers houden zich aan de ‘bekendste bezienswaardigheden’ van een land, maar vaak blijven de echte mooie plekjes en bijzondere dingen om te doen achterwege. De locals van GuidedByALocal helpen je daarbij.

Bijvoorbeeld in Thailand. De locals geven je meer informatie over de wereldberoemde Thaise massage. Ze geven tips over de meest bijzondere strandjes. Maar ze geven bijvoorbeeld ook tips aan vrouwen die alleen reizen, waar ze wel en niet naartoe moeten gaan. Kortom: de ideale vraagbaak voor een onvergetelijke reis!

GuidedByALocal is nu benieuwd naar hoe ‘wij’ denken over de bezienswaardigheden in Thailand. Wat is volgens ons het leukste om te doen? Daarvoor hebben wij speciaal een nieuwe poll aangemaakt. Natuurlijk staan niet alle mogelijke bezienswaardigheden bij de antwoorden, dus heb je andere tips? Let us know! Over een tijdje worden onze antwoorden voorgelegd aan de locals. Hoe denken zij erover? En wat zal dat voor verrassend resultaat opleveren? Wij zijn benieuwd! Dus vul snel die poll in (rechtsonder op de homepage)!

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.