Algemeen15.11.2011

Leuke boekideeën van Blurb voor de feestdagen!


Wie een origineel kerstcadeau wil geven, maar wat dan niet té duur mag zijn, krijgt van Blurb een aantal tips. Op Blurb.com maak je je eigen boek – trouwboek, reisboek, kookboek – van professionele kwaliteit. Ook nog eens uitstekend betaalbaar, al vanaf € 4,50.

Een boek door jou zelf gemaakt is natuurlijk een hartstikke leuk kerstcadeau, dus hierbij vijf tips.

Een Instagram-fotoboek!

Instagram, wie gebruikt het tegenwoordig niet?! Dus ook je telefoon vol staan met Instagram foto’s? Met de koppeling met Instagram kunnen gebruikers snel en eenvoudig foto’s samenvoegen in een boek. De foto’s worden automatisch in boekvorm gezet. Met het online programma Blurb Bookify is het mogelijk om aanpassingen te doen of meer foto’s toe te voegen. Het vierkante boekformaat (18 x 18 cm) is perfect voor de vierkante Instagram-afbeeldingen. De prijzen beginnen bij 10,95 euro.

De jaaragenda! Altijd handig én leuk, een jaaragenda met persoonlijke foto’s. Eenvoudig te maken met behulp van de BookSmart-software. Met keuze uit verschillende kaften: softcover, hardcover met omslag of hardcover ImageWrap. Een persoonlijke agenda, inclusief glad schrijfpapier, is er vanaf 17,95 euro.

Notitieboek! Wie het nieuwe jaar met een schone lei wil beginnen, kiest voor een notitie- of dagboek dat naar eigen inzicht te ontwerpen is. Aan de boeken kunnen afbeeldingen en tekst worden toegevoegd die de ontwerper inspireren, zoals foto’s van familie, reizen, eigen werk of dat van favoriete artiesten. Het notitieboek, met de afmeting 13 x 20 cm, is beschikbaar vanaf 4,50 euro. Er is keuze uit diverse templates, waaronder lijnen, ruiten of blanco pagina’s.

Kookboek! Hoe leuk is dat, al jouw eigen recepten (of die van je moeder of van je oma!) in een handig kookboekje. Naast foto’s van de gerechten is het mogelijk om tekst toe te voegen voor de bereidingswijze en ingrediënten. Nadat je een exemplaar voor je partner hebt besteld, kan het kookboek gratis worden opgenomen in de online boekwinkel van Blurb. Hierdoor is het boek eenvoudig bij te bestellen door bijvoorbeeld familie of vrienden. Prijs: vanaf 16,95 euro (20 x 25 cm formaat).

Kinderboek! Bundel een voorleesverhaal in een mooi vormgegeven boek dat met je met kerst cadeau kunt doen aan je kinderen. Dit kan in de vorm van een leesboek, maar dankzij het aanbod van verschillende templates en kaftsoorten is het tevens mogelijk een prentenboek te maken. Het boekformaat 33 x 28 cm is hiervoor uitermate geschikt. Prijs: vanaf 39,95 euro.

Besteldatum
Is jouw bestelling een kerstcadeau? Bestel het dan voor 14 december, dan weet je zeker dat het vóór 24 december wordt geleverd.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.