Algemeen11.12.2011

Overlevingstechnieken altijd op zak.


Laatst zat ik de survivalfilm The Edge te kijken. Met de voorhanden zijnde materialen en kennis je weer een weg banen naar de bewoonde wereld, dat deden Anthony Hopkins en meneer Baldwin. Maar het zal je maar echt overkomen, je stort neer en komt in the middle of nowhere terecht. Dan moet je terugvallen op je overlevingstechnieken…..


hmmm lastig mits je geen militaire achtergrond hebt. Gelukkig leven we in 2011 en stoppen we die technieken natuurlijk gewoon in een app. Onze sympathieke survivalexpert Bear Grylls bekend van zijn programma ‘born survivor’ of ‘man vs wild’ op Discovery channel heeft zo’n handige app; Bear Grylls Bear Essentials. Extra item voor de handbagage moet dan ook wel een solar pack zijn zodat je niet binnen een dag zonder batterij zit want dan heb je nog steeds weinig aan de digitaal opgeslagen overlevingstechnieken.

Avatar foto
Adriaan de Visser

Adriaan is Channel Insights & Category Manager bij Bacardi Nederland, en heeft al veel van de wereld gezien in Europa en de Verenigde Staten. Next destination: rondreizen in Azië.