Algemeen08.02.2012

Geld terug garantie bij 333 TRAVEL


Je ziet het wel vaker: als een bedrijf binnen een bepaalde tijd een prijsverlaging doorvoert, en jij hebt een product al eerder aangeschaft, kan je het prijsverschil terug krijgen. In de reiswereld is daar nu ook de eerste stap in gezet. Reisorganisatie 333TRAVEL lanceert de Geld Terug Garantie.

Reizigers die in februari een rondreis of strandvakantie met vlucht boeken bij de individuele reisspecialist naar Azië, krijgen het prijsverschil vergoed wanneer dezelfde reis nadien goedkoper kan worden aangeboden.” Op dit moment is er geen enkele andere reisaanbieder die dit ook doet. 333TRAVEL is dus de eerste.

Frangken Tuhumena, directeur van 333TRAVEL, licht toe: “Onze klanten willen zekerheid in deze tijden, zij zoeken net als wij naar de beste deals. Wij merken dat veel klanten graag willen boeken, maar toch nog even wachten in de hoop dat de prijzen binnenkort zullen zakken. Met de introductie van onze unieke garantie maken wij aan die onzekerheid een eind. Wachten met boeken hoeft niet meer.

Een voorbeeld
Een reiziger boekt in februari voor 1.500 euro per persoon een rondreis door Thailand inclusief vluchten, met vertrekdatum 20 september. Door prijsverlagingen is 333TRAVEL twee maanden later in staat exact dezelfde reis voor 1.400 euro aan te bieden. In dit geval geldt de Geld Terug Garantie: de reiziger meldt het prijsverschil en ontvangt binnen zeven dagen 100 euro per persoon retour.

Wat ons betreft een prima initiatief. Daarmee is de discussie “zullen we nu boeken of wachten of het nog goedkoper wordt” van de baan. Je bent verzekerd van de laagste prijs. Als alle aabieders dit gaan doen, kan dat grote invloed hebben op het moment van boeken van een vakantie. 

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.