`

Algemeen20.02.2012

Nooit meer slepen met bagage met het bagagetransport van Travel Light


Op vakantie gaan is heerlijk! Alleen van tevoren levert het nogal eens stress en irritatie op. Inpakken en sjouwen met koffers zijn daar de oorzaak van. Ga je bijvoorbeeld op wintersport, en neem je eigen materiaal mee, dan heb je al behoorlijk wat koffers en tassen te sjouwen. Dat sjouwen kan je ook uitbesteden, aan bijvoorbeeld Travel Light. Zij sjouwen voor jou.

Vanaf elke locatie in Nederland, naar elke bestemming in Europa, wordt jouw bagage vervoerd. En weer terug. Tegen vaste kosten en volgens een gegarandeerd tijdschema. Zelf reis je zonder bepakking en weet je precies wanneer jouw bagage wordt afgeleverd en weer opgehaald. Heerlijk ontspannen op vakantie dus.

Klinkt als iets wat we eigenlijk allemaal wel zouden willen, maar de belangrijker is, zijn mijn spullen verzekerd als ze kwijtraken en wat kost dat dan?

Verzekering

Maar wat nu als je bagage kwijtraakt? Zodra de bagage is opgehaald, is deze online te volgen via Track & Trace en is deze door Travel Light verzekerd. Zo weet je niet alleen waar je spullen zijn, maar als er iets misgaat, is schade gedekt.

Kosten

Als voorbeeld hebben wij een reis voor twee personen in gedachten genomen, bijvoorbeeld een weekje skiën in Oostenrijk. Dus een stuk of 6 bagagestukken, zeker wel een gewicht tot 50 kilo. Dan zijn de kosten 144,42 euro.

Onze vraag aan jullie is dan ook: hoeveel heb jij over om je bagage te laten vervoeren?! Laat het ons weten, wij zijn benieuwd!

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.