Algemeen22.02.2012

Vakantiebeurzen komende maanden in Nederland en België


De Vakantiebeurs die jaarlijks in januari gehouden wordt in de Jaarbeurs is niet de enige vakantiebeurs om inspiratie op te doen. Er zijn er nog veel meer. Een aantal vakantiebeurzen op een rijtje gezet, in Nederland én België, met onder andere de Caravan en Camperbeurs en de Asia Fair.

Kampeer Totaal in Hardenberg van 24 t/m 26 februari
Mede door de economische crisis blijft kamperen enorm populair onder de mensen. Voor de laatste nieuwtjes op kampeergebied ga je op 24, 25 of 26 februari naar Hardenberg. Hier vindt dit jaar voor de 3e keer op rij de beurs Kampeer Totaal plaats.

Caravan en Camperbeurs in Gorinchem van 24 t/m 26 februari
Ga je met een caravan of kamper op vakantie? Bezoek op deze dagen tevens Gorinchem, waar de Caravan en Camperbeurs gehouden wordt. Hier worden de nieuwste tour- en stacaravans tentoongesteld. Ook staan er standjes met verschillende soorten informatie.

Asia Fair in Wemmel (België) van 25 t/m 26 februari
Ondanks dat het percentage Nederlanders dat een reis maakt naar het buitenland gedaald is met 3%, blijft Azië voor de verre reizen een populaire bestemming. Vooral Turkije, Thailand en Indonesië zijn erg populair onder de Nederlanders, mede omdat het relatief goedkope landen zijn. Ondanks dat er op Reisgraag.nl veel informatie staat over Azië, is het ook altijd leuk om live informatie in te winnen. Dat kan op 25 of 26 februari op de Asia Fair in Wemmel, België. Er worden workshops, lezingen en voorstellingen gehouden en je kunt er typische Aziatische gerechten eten. Kortom, je waant je net in Azië.

De Reismarkt in Brugge (België) op 4 maart
Na de twee afgelopen verregende zomers zullen mensen vooral op zoek gaan naar warme bestemmingen voor de zomer van 2012. Informatie hierover vind je op de Reismarkt in Brugge die 4 maart wordt gehouden. Hier kun je informatie vinden over allerlei landen, dus als je nog niet weet wat je volgende bestemming wordt, kun je hier misschien wel tot een keuze komen. De volgende thema’s staan op de Reismarkt centraal: met kinderen op reis, natuur en avontuur in Europa en ver en betaalbaar reizen. Interviews, beeldreportages, lezingen en workshops zijn te bezoeken voor extra informatie. Er is ook een speciaal gedeelte voor jongeren, waar het onder andere gaat over liften, goedkoop reizen en vrijwilligerswerk.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.