Algemeen08.05.2012

Nu ook Starbucks in de auto: opening Starbucks aan de A12


De eerste Nederlandse Starbucks langs de snelweg is een feit. Morgenochtend om 09.00 uur opent Starbucks Coffee Company de deuren van de eerste vestiging langs een Europese autosnelweg. De drukke A12 is de gelukkige. De Starbucks vestiging is gevestigd in De Meern, naast de AC. Autogrill, het bedrijf achter AC, exploiteert wereldwijd al een kleine 400 Starbucks vestigingen, dus voor het is het niet nieuws. 

De Starbucks vestiging op de Meerndijk in De Meern ligt direct naast de drukke A12-autosnelweg, een belangrijke oost-west-verbinding in het land. De AC De Meern-locatie is volledig gerenoveerd door Autogrill. De vestiging heeft hierdoor een verbeterde infrastructuur en ook het aanbod van diensten en producten is geoptimaliseerd. Er rijden dagelijks ongeveer 150.000 reizigers langs de locatie en daarmee is AC De Meern de drukst bezochte vestiging van het Autogrill-netwerk in Nederland.

De Starbucks store beschikt over een uitgebreid productaanbod, met 100 procent Fairtrade-gecertificeerde dranken gebaseerd op espresso, verse koffie, thee en andere specialiteiten. Daarnaast vind men er ook een ruime keuze aan voedselproducten voor op elk tijdstip van de dag die aan de behoeften van de klant voldoen, zoals ontbijt, broodjes, en gebakjes.

Ben jij ook zo’n fan van de Amerikaanse koffieketen, of ga jij liever voor een kopje koffie uit de automaat van een benzinepomp? Wij zijn benieuwd!

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.