Algemeen24.06.2012

Aquariaz in Avoriaz: een zwemparadijs in de Franse Alpen


Zwemparadijzen zoals het Tikibad in Duinrell zijn voor ons niet nieuw, maar een zwemparadijs in de Franse Alpen is wel nieuw! In de bekende wintersportplaats Avoriaz (in skigebied Portes du Soleil) wordt op 1 juli het zwemparadijs Aquariaz geopend. Een prachtig tropisch zwembad met (buiten)jacuzzi, een waterboom voor de kleintjes, een wildstromende rivier, een halfpipe en (klim)rotsen.

Bijzonder aan het zwemparadijs Aquariaz is dat het volledig duurzaam is: Aquariaz haalt electriciteit voor verwarming en warm water uit biomassa. De 1.570 tropische planten en 183 bomen in het zwembad zijn geleverd door een Nederlandse kweker.

Met een zogenaamde premium multipass ( 2 euro per dag) heb je niet alleen toegang tot Aquariaz, maar ook tot alle liften in het gebied van Portes du Soleil, de tennisbanen, fitness, sauna, hamman, jacuzzi, mini-golf, squash en trampolines.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.