Algemeen22.12.2012

New in traveltown: Ticketspy zoekt verborgen lage ticketprijzen


Schermafbeelding 2012-12-19 om 09.52.29.png
Schermafbeelding 2012-12-19 om 09.52.29.png

Er ontstaan iedere week zo veel nieuwe website in de reiswereld, dat het onmogelijk is om ze allemaal te beschrijven. De meeste nieuwe initiatieven hebben te maken met het vergelijken van prijzen van hotels of vliegtickets, of in ieder geval het vinden van het meest voordelige hotel of ticket. Zo ook deze nieuwe: TicketSpy. Een initatief van een student en een docent aan de Hogeschool Inholland in Diemen.

TicketSpy is een blog, maar dan een die je ook nog eens wijst op lage vliegticketprijzen. Vliegmaatschappijen hebben vaak kortstondige prijsacties, Flash Sale aanbiedingen genoemd. TicketSpy helpt bezoekers door ze op de hoogte te brengen van extra lage prijzen.

TicketSpy University
Volg je TicketSpy ook nog op Facebook en Twitter, dan kan je een soort ‘Masterclass’ volgen bij studenten van Hogeschool Inholland. Zij geven je dan inzicht in de wereld van de luchtvaartmaatschappijen en travel agents en gratis tips om met voorkennis de beste tickets te boeken.

Klinkt spannend… Wij gaan ze een tijdje volgen!

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.