Algemeen03.01.2013

Vakantiebeurs voor bijzondere reizen op 5 en 6 januari in Amsterdam


Schermafbeelding 2013-01-03 om 10.42.56.png
Schermafbeelding 2013-01-03 om 10.42.56.png

De enige echte Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht begint op 9 januari. Maar er is nóg een vakantiebeurs, namelijk de Vakantiebeurs voor bijzondere reizen. Deze beurs wordt georganiseerd op twee plaatsen: Amsterdam en Antwerpen. Voor het tweede jaar is de Beurs van Berlage gastheer voor de editie in Amsterdam.

Wat zijn dan ‘bijzondere reizen’ vraag je je wellicht af? Het gaat dan om unieke reizen, kwaliteit in plaats van massatoerisme. Niches, zoals poolreizen tot kloosterwandelingen.

Wil je een keer een hele bijzondere reis maken, dan is het bezoeken van deze beurs zeker de moeite waard. Je vindt hier informatie over reizen naar de Kaukasus, reizen door Zuid Afrika, Namibië, Botswana & Zambia, Alles over de Trans Siberië Express of Fotoreizen door Noorwegen, IJsland, Denemarken en Schotland. 

Het programma ziet er zo goed uit, dat het lastig is om keuzes te maken wat je allemaal wilt zien. Kaartjes kosten aan de deur 12 euro.

Kan je er komend weekend niet bij zijn, dan heb je nog een kans. Dezelfde beurs is te zien op 19 en 29 januari in de Waagnatie Antwerpen

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.