Algemeen05.03.2013

Travelvalley lanceert mobiele app voor iOS én Android!


Schermafbeelding 2013-03-04 om 15.28.24.png
Schermafbeelding 2013-03-04 om 15.28.24.png

Super trots zijn wij, dat je Travelvalley nu ook kunt volgen via onze eigen mobiele app! Deze app is beschikbaar in de Apple Store én in de Google Play Store. Dus of je nu een iPhone of Android-smartphone hebt, je kunt onze app NU downloaden!

De Travelvalley-app is gemaakt met AppMachine, software waarmee je zelf snel professionele apps maakt. Het fijne aan deze software is dat je zelf geen kennis hoeft te hebben van programmeren of designen. Iedereen kan met AppMachine een mobiele app maken, wij dus ook 🙂

Terwijl we de app hebben ontwikkeld, hebben we direct live mee kunnen kijken op onze iPhone hoe de app er in het echt uit zou komen te zien. En aan de hand van handige bouwblokken, hebben wij zelf alle onderdelen voor onze app samengesteld.

Schermafbeelding 2013-03-04 om 15.29.09

In onze app vind je niet alleen het nieuws, je kunt ook meteen terecht op onze Facebook en Twitter-pagina’s! Ook vind je er video’s en kun je direct door naar onze website.

Wij zijn super blij met onze app, en horen ook heel graag wat jullie ervan vinden. Dus… kom maar op!

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.