Algemeen08.04.2013

Win een Romancing the Globe vakantie met MasterCard! [Adv]


Schermafbeelding 2013-04-02 om 12.44.321.png
Schermafbeelding 2013-04-02 om 12.44.321.png

Je gaat op vakantie en neemt mee… Vakantie, het levert altijd onvergetelijke ervaringen op. Lekker uitrusten na een periode van hard werken, samen met je geliefde op wereldreis of een sportieve vakantie met je vrienden.

Maar de vraag na elke reis blijft: waar gaan we de volgende keer heen? Waar vind ik dat ene speciale plekje op de wereld voor die onbetaalbare ervaring.

Caroline de Bruijn en Erik de Vogel (GTST) nemen je in Romancing the Globe mee naar die extra speciale plekjes op de wereld. Bijzondere culturen, de mooiste resorts, de fijnste hotels en dat hoeven geen dure reizen te zijn!

Caroline en Erik zijn zelf al jaren fervente reizigers en maakten al eerder het reisprogramma ‘Van hier tot Tokio’. In Romancing the Globe dat wordt uitgezonden door RTL inspireren ze je die ene mooie reis te maken. Ze laten je het mooiste zien van Marokko, Lapland, Kenia, Belize, Ierland en Capri.
Zie voor een Romancing the Globe aflevering over Marokko.

Gezien de veiligheid en het gemak is het meer dan verstandig om op vakantie altijd je MasterCard® en Maestro® betaalpas mee te nemen. Als je bovendien in de periode van 29 maart tot en met 30 april 2013 jouw vakantie, vlieg- en of treintickets online boekt en betaalt met je MasterCard® maak je kans op een Romancing the Globedroom vakantie voor twee personen.

Veilig en gemakkelijk zonder zorgen betalen in het buitenland? Lees hier de Vijf tips voor veilig MasterCard® en Maestro® gebruik:

  1. Bewaar je pincode nooit in de buurt van je creditcard of betaalpas.
  2. Noteer het noodnummer van je bank en neem deze mee op vakantie in het geval van bijvoorbeeld verlies of diefstal van de kaart.
  3. Wanneer je betaalt met je creditcard zonder pincode, controleer dan het bonbedrag waarvoor je tekent en bewaar de bon. Controleer de bon met je maandelijks overzicht en neem contact op met je bank indien incorrect.
  4. Scherm altijd en overal het toetsenbord af zodat niemand kan zien welk nummer je intoetst.
  5. Laat je creditcard en/of betaalpas nooit in je auto liggen.

Goede en veilige reis gewenst!

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.