Algemeen01.05.2013

How to spend your money in 8 days


Schermafbeelding 2013-05-01 om 08.58.41.png
Schermafbeelding 2013-05-01 om 08.58.41.png

In tijden van crisis wordt nergens anders meer over gesproken dan over besparen. Maar een economische crisis is juist te overwinnen door geld uit te geven. En waar kan dat beter dan op vakantie? Laten we de wereld dus eens helemaal omdraaien door lekker geld te gaan spenderen op vakantie middels onderstaande tips.

Begin al in eigen land
Het geld uitgeven kan al beginnen in ons eigen kikkerlandje door gebruik te maken van het speciale valet parkeren van Schiphol. Het grote voordeel is dat je dan niet eens zelf je eigen auto moet parkeren, dit wordt voor je gedaan. Luxe toch? En om het nog luxueuzer te maken kun je er ook voor kiezen dat je auto bij aankomst fris gewassen is, je een lunchpakket hebt voor onderweg en een bloemetje om je huis op te fleuren.

In het vliegtuig kun je natuurlijk gaan voor het standaard ‘Economy class’, maar waarom zou je niet eens voor ‘Business class’ of ‘First class’ gaan. Naast meer beenruimte hebben deze klassen nog veel meer voordelen die je gewoon eens ervaren moet hebben.

Op plaats van bestemming
Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming kun je het natuurlijk zo bont maken als je zelf wilt. Mijn tip is in ieder geval: laat je lekker gaan en geniet optimaal van deze vakantie, want in de meeste gevallen is het een ‘once in a lifetime oppurtunity’! Van heerlijk uit eten gaan in prachtige sterrenrestaurants en loungen in de meest chique clubs tot jezelf laten verwennen middels een lekkere massage.

Wanneer je op vakantie bent wil je uiteraard wel iets van de bestemming zien, dit kun je doen door middel van diverse excursies. Dit kunnen groepsexcursies zijn, maar je kunt er ook voor kiezen om er met eigen vervoer op uit te trekken. Dit kan natuurlijk middels een huurauto, maar het is toch veel leuker om het gebied per jacht te ervaren? Jachten zijn er zo luxe als je het zelf wilt hebben. Van megajachten met privé kapitein tot een jacht wat je zelf kunt besturen. Het voordeel van een boot is dat je lekker kunt relaxen op het water en een verfrissende duik kunt nemen wanneer je het nodig hebt.

Ook dingen die je in Nederland niet zo snel zou doen, moet je nu met twee handen aangrijpen. Wat dacht je van een ballonvaart of  wanneer je een echte avonturier bent een parachutesprong?

Back home
Niets is toch leuker dan het ultieme vakantiegevoel, waarvan je zo hebt genoten op vakantie, ook thuis vast te houden? Mocht je nog geld over hebben, overweeg dan een bubbelbad in je eigen tuin. Lekker met je partner, vrienden en/of familie genieten van de zomerse dagen in Nederland. En wanneer je je ogen sluit, droom je nog eens lekker weg met in je gedachten de meest geweldige vakantie van je hele leven.  

bubbelbad[1] 

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.