Algemeen29.05.2013

Zeker op reis: de nieuwe vakantie app!


Schermafbeelding 2013-05-29 om 10.05.37.png
Schermafbeelding 2013-05-29 om 10.05.37.png

24/7 gratis gezondheidstips, lokale medische noodnummers en reisziekten informatie. Dit kan je allemaal vinden in de nieuwe vakantie-app zeker op reis: medische tips & informatie.

Deze super handige app kan je zowel online als offline gebruiken. Sta je in de rimboe zonder wifi no worries! De app biedt zowel informatie voor een goede voorbereiding en als je ter plaatsen bent. Lokale noodnummers van ambassades, ziekenhuizen en alarmnummers. Ook vind je een medicatie- en vaccinatieoverzicht, landeninformatie en praktische tips voor op reis met 400 vaak voorkomende woorden in zes talen. 

Gele boekje online

Het ‘gele boekje’, hoe vaak ben jij hem al kwijt geraakt? Initiatiefnemer Eelco Vos is zich er van bewust dat mensen dit boekje vaak kwijt raken en niet meer weten wanneer en waarvoor ze zijn ingeënt. In deze app kan je je vaccinatiepaspoort bijhouden. Nooit meer onnodige kosten en extra vaccinaties. 

Ook biedt de app een roosterschema die je laat weten wanneer je een malaria pil moet slikken. Ook biedt de app automatische oproep voor herhaalvaccinaties en is geschikt voor Iphone en Android. Gratis te downloaden via www.zekeropreis.nl en in de app store.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.