Algemeen05.06.2013

Hotelketen Ibis lanceert super zacht slapen, met een ‘Sweet Bed’


Als je een hotelkamer boekt, is het altijd maar afwachten hoe het gesteld is met de kwaliteit van het bed. En een goed bed is toch wel heel belangrijk voor een goede nachtrust, zeker als je veel geld betaalt voor een hotelovernachting. Hotelketen Ibis wil nu graag laten zien hoe goed en hoe zacht de bedden van Ibis hotels wel niet zijn. Want de bedden bij Ibis zijn ‘sweet’. 

Het comfort van een Ibis Sweet Bed wordt aangetoond met een filmpje dat vele harten zal doen smelten. Super schattige konijntjes beklimmen een Ibis bed, en kruipen heerlijk tegen elkaar aan. 

Volgens Ibis geeft bijna 70% van alle hotelgasten aan dat “het bed het meest belangrijke criterium is om hun hotelkeuze op te baseren”. Op zich wel opmerkelijk, want vooraf weet je nog helemaal niets over de kwaliteit en staat van het bed, dat blijkt pas als je op de kamer bent. Dat je achteraf een deel van je tevredenheid daarop baseert, dat geloven we dan weer wel. 

Ibis heeft dus nieuwe bedden, met “high-tech matrassen, een luxe topper en een speciaal ontwikkeld boxspring-bed”. Een hoop deskundigen hebben gewerkt aan dit concept. 

Bekijk de video met de konijntjes maar eens, dan krijg je echt zin om in zo’n bed te kruipen! 

In de video zie je overigens een kamer uit het hotel Ibis London Blackfriars, het flagship-hotel van ibis in Engeland. 

Eind 2013 moeten 100.000 bedden in de hotels vervangen zijn door een ‘Sweet Bed’. Wil je in Nederland zo’n lekker zacht bedje uitproberen, dan kan je al naar Ibis Veenendaal

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.