Algemeen11.06.2013

Facebook-app van Nikon maakt wachten op een vakantie leuk


nikon_app.png
nikon_app.png

Wachten is voor sommige mensen héél erg lastig, omdat ze simpelweg ongeduldig zijn. Dus wachten totdat je bijvoorbeeld op vakantie mag, kan dan soms heel moeilijk zijn. Om het wachten een beetje makkelijker te maken, heeft Nikon nu voor leuke afleiding gezorgd. Met de speciale Facebook-app, de Nikon Holiday Countdown-app, wordt wachten juist leuk.

De app werkt heel eenvoudig: je vult in wanneer je op vakantie gaat, waar je naartoe gaat en met wie. Daarna geef je alleen nog aan wat je gaat doen op vakantie (ontspanning, cultuur, feesten etc.).

Je kunt met de app ook Facebook-vrienden die niet met je meegaan jaloers maken, door met de Countdown button de delen hoe lang het nog duurt voor je vertrekt. Deze Countdown is alleen te zien voor Facebook-vrienden. En daar krijg je ook meteen het weerbericht op locatie bij 🙂

De app belooft verder dagelijks reis- en fotografietips. Ik ben de Countdown net gestart, dus benieuwd naar de tips die ik ga krijgen!

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.