Algemeen24.06.2013

Travelbird lanceert nieuwe kleurrijke, fabelachtige reclamespot


TravelBird-je-nieuwe-horizon-2.png
TravelBird-je-nieuwe-horizon-2.png

Travelbird lanceert haar eerste commercial en dit in de vorm van een animatiefilm. Afgelopen zaterdag ging die live! De website groeit als kool en dus werd het tijd voor een crossmediale campagne. Het draait allemaal om vakantieinspiratie en in 30 seconden word je meegenomen in een animatie over reizen. 

De animatie is geproduceerd door een collectief van reclamespecialisten. De commercial in deze zomer te zien op Nederland 1, 2 en 3 en wordt crossmediaal ondersteund via display en social media.

Travelbird groeit enorm zowel in binnen- als buitenland. Travelbird staat voor inspiratie en gemak. Het doel is om vakantiegangers te inspireren en tevens het boeken zo eenvoudig mogelijk te maken. Naast dagaanbiedingen en stedentrips vind je ook themavakanties zoals ‘ Romantische Hotels’, ‘Babymoon’ en ‘Fietsen in eigen land’. Deze inspiraties zijn vertaals naar een zorgeloze, kleurrijke en fabelachtige film.

Bekijk hieronder de commercial

http://travelbird.nl/tvspot

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.