Algemeen27.06.2013

Gratis internet in Zeeland, herkenbaar door het Social Media verkeersbord


Schermafbeelding 2013-06-27 om 15.48.27.png
Schermafbeelding 2013-06-27 om 15.48.27.png

Met je laptop naar het park of in de duinen nog wat werken, In Zeeland kan dat nu. Vanaf deze zomer biedt de provincie Zeeland gratis internet aan op meer dan 100 verschillende plekken. Hiermee is zeeland de eerste provincie in Nederland die deze service biedt. De wifi is vrij afneembaar en te herkennen aan de Social Media verkeersborden.

Omdat we tegenwoordig onze smartphones en tablets overal mee naartoe nemen om zo in verbinding te blijven met de buitenwereld moet er constant internet aanwezig zijn. Meestal betaal je daar een bepaald bedrag per maand voor, maar in Zeeland niet. Iedereen kan gratis gebruik maken van de internetdienst.

Snelheid van de WIFI

De snelheid van ‘WiFi Zeeland’ is voldoende om informatie te raadplegen. Als je een restaurantje op wilt zoeken of een toeristische attractie werkt het perfect. Ook kan je eenvoudig je e-mail checken, webpagina’s bezoeken, of facebook-en met een snelheid van 1 Mbps. ‘WiFi Zeeland’ heeft voor heavy users die een snellere internetverbinding willen, omdat ze bijvoorbeeld regelmatig filmpjes willen bekijken of verzenden, een snellere variant beschikbaar. Tegen betaling, dat wel.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.