Algemeen15.07.2013

Nieuw leven in de Scheveningse pier: komt er een hotel?


pier_scheveningen.png
pier_scheveningen.png

Hate it or love it: de Scheveningse pier hoort wel echt bij de skyline van Scheveningen. Op dit moment is de pier failliet en voelt niemand zich verantwoordelijk voor het ding. De curator heeft besloten om de fysieke pier én de exploitatie openbaar te veilen. Maar nu lijkt er hoop voor de pier: er komt mogelijk een hotel in!

Dat blijkt uit nieuws van Omroep Brabant. Het Britse easyHotel zou nu op de Scheveningse pier een hotel willen vestigen. easyHotel is, zoals de naam al doet vermoeden, verbonden aan prijsvechter easyJet, en zou serieuze interesse hebben. Op dit moment wordt gezocht naar partners om het project te financieren.

Er zijn meer easyHotels te vinden in Nederland: in Amsterdam en Den Haag vind je er al een. 

Lang niet iedereen zit te wachten op nieuw leven in de pier, een hoop mensen vindt het ding lelijk en wil het al jaren weg hebben. Het hotel dat er mogelijk zal vestigen is echter een low budget hotel. Volgens een van de mensen van easyHotel is het voor de horeca in Scheveningen goed als het hotel er zou komen, omdat bijvoorbeeld ontbijt niet inbegrepen zou zijn bij een hotelovernachting.

To be continued.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.