Algemeen07.08.2013

Must see: Rattlesnake Republic 2 op Discovery Channel


snakes.png
snakes.png

Op de Amerikaanse tv-zender Discovery Chanel zijn bijzondere programma’s te zien. Zoals laatst, de spectaculaire skywalk van Nik Wallenda, die zonder zekering de Grand Canyon overstak over een koord. Iets minder spectaculair dan dat, maar zeker ook de moeite waard: Rattlesnake Republic 2. Ben je bang voor slangen, ook dan moet je kijken.

Rattlesnake Republic gaat over stoere slangenvangers in Texas, waar het vangen van ratelslangen big business is. De slangen leveren een hoop geld op, dus met gevaar voor eigen leven gaan de slangenvangers op pad.

rattlesnake

Natuurlijk zijn de slangenbeten van ratelslangen levensgevaarlijk, en zelf dodelijk zonder snelle medicatie na een beet. Niet dat de slangenvangers daarvan terug deinzen…

In Rattlesnake Republic 2 maak je kennis met Jackie Bibby, Dougie, Mike, Shawn, Riley en Daltin. Stuk voor stuk bijzondere figuren die zorgen voor heerlijke televisie. Kijken dus!

Het is nog even wachten op de eerste uitzending: Rattlesnake Republic 2 is vanaf maandag 12 augustus ’s avonds om 22.00 uur te zien op Discovery Channel (en op Discovery Channel HD).

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.