Algemeen12.08.2013

Nederlanders geloven in het vinden van ware liefde op vakantie [Infographic]


flirten.png
flirten.png

Iedereen heeft vroeger weleens een vakantieliefde gehad, toch? Op vakantie lijkt het wel alsof je sneller verliefd wordt dan in het normale leven. En dat is ergens ook wel te begrijpen. Want op vakantie is alles mooi: het is mooi weer, iedereen ziet er met een bruin kleurtje mooier uit, en vakantie vier je vaak op mooiere plekken dan thuis. Dan word je gewoon sneller verliefd. 

Uit onderzoek van eDarling (online dating) en Wimdu (boekingssite voor het huren van privé-accommodaties) blijkt nu dat een hoop singles blijven geloven in ware liefde, en dat zij denken dat je die zeker op vakantie kunt vinden. 

Keuze soort vakanties van singles
Maar de vraag is of de singles elkaar wel gaan treffen op vakantie: single vrouwen gaan liever naar de zon voor een strandvakantie, terwijl single mannen kiezen voor natuur en avontuur. Tijdens georganiseerde uitstapjes, het strand of het zwembad of de bar of club komen de singles elkaar toch wel tegen. 
Flirten
Natuurlijk wordt er ook volop geflirt tijdens vakanties. Mannen geven de voorkeur aan de vrouw uit te nodigen voor een drankje of etentje, om zo indruk te maken. Ook worden complimentjes gegeven. 
Ben je ook single en ga je op vakantie, dan moet je onderstaande infographic even goed op je laten inwerken. Wie weet doe jij er tips op die je kunt gebruiken tijdens de komende vakantie, om flink indruk te maken op een ander 🙂

infographic_singles_op_vakantie 

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.