Algemeen13.08.2013

De vakantie van je leven: ruilen met het leven van een local uit Fins Lapland!


lapland.png
lapland.png

In de categorie ‘bijzondere reizen’ is dit misschien wel een van de meest bijzondere die je ooit hebt kunnen maken. Drie locals uit het Finse Lapland bieden drie Europeanen de unieke kans om met hun leven te ruilen!

Fins Lapland is het meest noordelijke stukje van Finland. De winter duurt er heel lang en is ook ijzig koud. In de wintermaanden is er nauwelijks zon, en in de zomermaanden gaat de zon niet meer onder (middernachtzon). De omstandigheden zijn compleet anders dan wij gewend zijn, en dat maakt het leven in Fins Lapland zo bijzonder. Je wordt er gedwongen om je aan te passen aan de omstandigheden. 

Nu heb jij dus de kans om de vakantie van je leven mee te maken, door te ruilen met een van de Finnen. In een filmpje op YouTube kun je zien welke Lappen met jou zouden willen ruilen. En wie het filmpje bekijkt ziet meteen dat het er schitterend is! 

Ervaar ook Lapland als een local
In het najaar start de zoektocht naar de drie enthousiastelingen die begin december de vakantie van hun leven willen vieren door te ruilen met een Lap. De winnaars gaan de gastvrijheid van de Lappen en de prachtige natuur in het land van het Noorderlicht ervaren. Op de hoogte blijven van de actie? Volg dan Only in Lapland op Facebook.  
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.