Algemeen17.08.2013

Eurolapse: schitterende timelapse van zomer in Europa


timelapse-europa.png
timelapse-europa.png

Blogger zijn bij Travelvalley is een van de leukste dingen om te doen. Want daardoor zie je hele veel van de wereld, en komt je op de mooiste en leukste plekjes. Maar heel vaak realiseer ik me ook dat je helemaal niet ver van huis hoeft te gaan om hele mooie dingen te zien. Reizen hoeven niet per definitie ver weg te zijn om bijzonder te zijn. Wij als Nederlanders zijn ontzettend verwend met de ongekende veelzijdigheid van Europa. Wij hebben namelijk echt alles dichtbij huis. De mooiste stranden, de mooiste bergen, de mooiste steden, culinaire hoogstandjes, en nog veel meer. 

Als je deze timelapse van Europa bekijkt, Eurolapse, dan ben je het helemaal met me eens. De foto’s uit deze timelapse zijn genomen in de zomer van 2011. Steden als Londen, Parijs, Amsterdam, Stockholm en Helsinki komen voorbij.

Sit back and relax. Geniet in 4 minuten en 51 seconden van een deel van het moois dat Europa te bieden heeft! 

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.