Algemeen01.09.2013

Nieuw seizoen ‘Red mijn vakantie’ met Alberto Stegeman en Rob Geus vanavond van start


red-mijn-vakantie.png
red-mijn-vakantie.png

Alberto Stegeman en Rob Geus staan ook in een nieuw seizoen van ‘Red mijn vakantie’ klaar om vakantiegangers in vaak schrijnende situaties de helpende hand te bieden. In binnen- en buitenland zullen Alberto en Rob vakantiegangers in nood hulp bieden. Natuurlijk gaat Rob Geus testen hoe het gesteld is met de hygiëne, kwaliteit van het eten en de onderhoudsstaat van accommodaties. Alberto zoekt naar oplossingen voor gedupeerde vakantiegangers die bijvoorbeeld in een accommodatie zitten die niet aan de wensen voldoet. Het nieuwe seizoen van Red mijn vakantie is vanaf zondag 1 september om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Voor het programma is een speciale hulplijn beschikbaar geweest, die dit jaar weer vaak is gebeld. Een hoop klachten van vieze accommodaties, maar ook telefoontjes over een kapotte huurboot en een agressieve beheerder kwamen voorbij. In de eerste aflevering is het al meteen mis tijdens een vakantie naar Turkije

alberto-stegeman 

Aflevering 1: acute maagklachten en een onveilig verblijf
Alfred verliest zijn baan en besluit af te reizen naar de Turkse stad Alanya, voor een vakantie met zijn zoon Roy. Als gevolg van een overboeking zijn vader en zoon in een ander hotel gedumpt, waar hygiëne ver te zoeken is. Daarnaast is het onveilig, waar ook andere Nederlanders veel last van hebben. Alberto stelt alles in het werk om een oplossing te forceren voor de ruim dertig Nederlandse vakantiegangers in dit verblijf.

Rob Geus springt in de bres voor elf vakantiegangers in het Spaanse Malgrat de Mar. Het buffet is zo dramatisch slecht in dit hotel, dat de gasten acute maagklachten oplopen. Rob onderzoekt de kwaliteit van het eten en confronteert de hotelmanager met zijn bevindingen. Dit leidt tot een hoogoplopend conflict tussen Rob en de hotelmanager.

Tanja en Arjan boekten begin dit jaar een chalet op een vakantiepark via een veilingsite. Op een later moment werd bij hun dochtertje acute leukemie geconstateerd. Het leven van de jonge ouders staat volledig op zijn kop, waarna zij noodgedwongen hun vakantie annuleren. Dit blijkt echter onmogelijk als de veilingsite en het vakantiepark naar elkaar wijzen en het gezin in de kou laten staan.

Kijken dus, vanavond om 21.30 uur op SBS6.  

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.