Algemeen20.08.2013

Smaaktest van een cheeseburger uit blik [Video]


cheeseburger-blik.png
cheeseburger-blik.png

Een paar jaar geleden schreven we over een ‘cheeseburger uit blik‘. Een cheeseburger uit blik kan namelijk in theorie een aangename afwisseling zijn voor survivallers die dagenlang soep en bonen uit blik eten. In theorie, want zou het nu echt smaken? Het idee alleen al, maakt ons een beetje misselijk. En het plaatje is ongetwijfeld ook misleidend, want een cheeseburger die al maanden in een blikje zit, kan echt geen knapperige sla en tomaat bevatten. Zou er überhaupt wel sla op zitten?

De bedenker van de cheeseburger in blik is een Zweeds bedrijf. Het lijkt er nu op dat ze de cheeseburger niet meer leveren, want deze is op dit moment op de website niet te bestellen. Anyway: paar dare devils hebben het uitgeprobeerd, en een cheeseburger in blik besteld. In dit filmpje gaan ze de cheeseburger opwarmen en proeven. Wat ze ervan vonden? See for yourself. Maar één ding is zeker: de volgende keer dat je een cheeseburger van McDonald’s eet, mag je niet meer klagen 🙂

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.