Algemeen22.08.2013

Alles op gebied van kamperen, reizen en hengelen nu ook te koop bij Bol.com


bol.com.png
bol.com.png

Bol.com groeit hard de laatste tijd. Waar je eerst nog je boeken, cd’s en dvd’s kocht bij Bol, koop je er tegenwoordig ook een pannenset, wijnglazen, computers en hondenvoer. Sinds kort is daar een nieuwe categorie bijgekomen: Bol.com verkoopt nu ook artikelen in de categorie ‘vrije tijd‘. Het gaat dan om artikelen op gebied van kamperen, op reis, fietsen en hengelsport. En keuze is er genoeg: de vrijetijdswinkel heeft nu al meer dan 15.000 artikelen in het assortiment, en wil alleen maar groeien de komende maanden.

De vrijetijdswinkel van Bol is gevuld met producten van andere winkels, die hun assortiment aanbieden op Bol.com, zoals Reisartikelen.nl en Nipro Hengelsport. Andere winkeliers die ook aanvullende producten hebben in de categorie vrije tijd, worden uitgenodigd om hun assortiment ook bij Bol in de etalage te zetten. 

Bol heeft ervoor gekozen om de consument ruime keuze te kiezen. Je maakt dus geen keuze uit een paar verschillende koffers, maar uit een compleet assortiment met hardcase, softcase, tassen en accessoires. Met dit brede assortiment hoopt Bol in het eerste half jaar 70.000 klanten van dienst te kunnen zijn met de vrijetijdswinkel. 

Met de toevoeging van de vrijetijdsartikelen staat de teller voor Bol op 7 miljoen (!) artikelen. Sinds vorig jaar ik Bol overgenomen door Ahold. De producten uit de reiswinkel kunnen dus ook bij Albert Heijn worden afgehaald, net als alle andere artikelen.

koffer-bol

Speciaal voor de lancering van de vrijetijdswinkel zijn limited edition koffer gemaakt met Billie, de avatar van Bol.com

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.

Verder lezen over Kamperen

Dit zijn de 30 populairste campings in Europa

Ben jij op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw volgende kampeeravontuur in Europa? Bekijk dan deze topselectie van unieke kampeerplekken in deze uitgebreide lijst met de 30 populairste campings in Europa. Van idyllische locaties aan het water, luxe glampingaccommodaties en back-to-basic campings, er zit van alles wat tussen.

Zomer07.05.2024

Dit zijn de 30 populairste campings in Europa

5 tips voor een geslaagd verblijf in de Provence

De Franse Provence hoef je eigenlijk nauwelijks te beschrijven. Populair bij Nederlanders en Vlamingen welke houden van kamperen en wandelen. Misschien nog populairder bij de vele wielertoeristen en liefhebbers die hun s...

Zomer23.04.2024

5 tips voor een geslaagd verblijf in de Provence

Tips voor de leukste tussenstops onderweg naar Zuid-Frankrijk of Spanje

Met de auto naar Zuid-Frankrijk of Noord-Spanje rijden is een heel eind, dat de meeste mensen het liefst in twee (of drie) keer doen. Een tussenstop is vaak een hele praktische oplossing om de reis aangenamer te maken, maar waarom zou je niet kiezen voor een hele toffe tussenstop, zodat de hele reis als écht vakantie aanvoelt?

Zomer09.04.2024

Tips voor de leukste tussenstops onderweg naar Zuid-Frankrijk of Spanje

De kracht van een mini-vakantie op de Veluwe – Landal Coldenhove

Mini-vakanties zijn dan misschien kort van duur, het effect daarentegen is vaak allesbehalve klein. Er even tussenuit gaan heeft een hoop voordelen. Een verandering van omgeving geeft mij altijd nieuwe energie, en dan maakt het niet eens uit hoe ver weg of dichtbij dat is.

Ontspanning04.04.2024

De kracht van een mini-vakantie op de Veluwe – Landal Coldenhove

Dit zijn de 13 mooiste campings aan zee in Nederland

Dit zijn de mooiste campings aan zee in Nederland. Geniet van de prachtige uitgestrekte kust, de mooie duingebieden en zandstranden in eigen land. Op deze campings is de zee altijd om de hoek!

Algemeen17.01.2024

Dit zijn de 13 mooiste campings aan zee in Nederland

Dit zijn de acht mooiste plekken in de Dordogne

De Dordogne is een van de mooiste streken van Frankrijk. Zonder twijfel ook mijn favoriete Franse regio. Het leven is hier namelijk precies zoals het volgens mij zou moeten zijn: puur, gemoedelijk en het is er nu eenmaal...

Zomer08.01.2024

Dit zijn de acht mooiste plekken in de Dordogne

Dit zijn de vijf mooiste campings in Italië

Italië is een zeer geliefde vakantiebestemming en dat is niet voor niets. Het is een prachtig, veelzijdig land met sfeervolle steden vol historie, zonovergoten eilanden en heel erg lekker eten. De Toscaanse heuvels, de...

Zomer03.01.2024

Dit zijn de vijf mooiste campings in Italië

Kamperen in Limburg: ontdek Huttopia de Meinweg

Het campingconcept van Huttopia spreekt mij enorm aan. Luxe, kleinschalige campings op bijzondere plekken in natuur, met ruime plekken en toffe accommodaties om te huren. Dat is geen klassiek kamperen, maar ik ga niet p...

Zomer21.07.2023

Kamperen in Limburg: ontdek Huttopia de Meinweg