Algemeen03.09.2013

Winnaars World Travel Awards 2013 zijn bekend: prestigieuze internationale prijzen


the-vine.png
the-vine.png

Op 31 augustus zijn in het Turkse Antalya de World Travel Awards uitgereikt. Een jubileumjaar voor de organisatie want dit jaar werden de awards voor de twintigste keer uitgereikt. In de reiswereld zijn het prestigieuze awards, voor organisaties die een uitstekende klantenervaring bieden op het gebied van reizen en toerisme. Internationaal gezien worden ze als belangrijk meetinstrument voor de sector gezien. Zeker ook omdat er duizenden professionals én consumenten uit de reisindustrie betrokken zijn bij het toekennen van de prijzen. Ook dit jaar zijn er weer een hoop winnaars benoemd.

Er zijn prijzen in een heleboel verschillende categorieën. Het is dan ook niet interessant om alle winnaars te noemen, dat zijn er veel te veel. Daarom de meest opvallende en leukste winnaars volgens ons! In ieder geval geen Nederlandse winnaars. 

Europe’s Leading Hotel 2013, dat is wel een categorie waar wij benieuwd naar zijn. De winnaar is geworden het Ciragan Palace Kempinski in Istanbul, Turkije. Bijvoorbeeld het Franse Ritz en Le Bristol in Parijs (winnaars van eerdere jaren) werden daardoor verslagen. Even wat plaatjes Googelen en je weet genoeg: pure luxe in een schitterende omgeving.

kempinsky-istanbul

En dan het mooiste Design Hotel van Europa, daarvoor moet je naar Portugal (Madeira). Winnaar is The Vine Hotel. Ook hier ben je van de plaatjes al onder de indruk.

the-vine-portugal

Schiphol heeft het helaas niet gered tot beste vliegveld van Europa, dat is het vliegveld van Zurich in Zwitserland geworden. Het Duitse Lufthansa werd verkozen tot beste Europese luchtvaartmaatschappij.

Voor het hele overzicht van winnaars in tientallen categorieën, kijk op de website van de World Travel Awards
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.