Algemeen12.09.2013

Handwriters: de App die je je handschrift teruggeeft ;-)


Schermafbeelding 2013-09-11 om 15.26.33.png
Schermafbeelding 2013-09-11 om 15.26.33.png

Handwriters lanceert een gratis App voor Iphone gebruikers. Geschreven berichten aan je foto’s toevoegen was nog nooit zo simpel. De lancering van de app valt samen met die van de website en laat duidelijke de stap zien in de transformatie van een offline wereld naar een online wereld.

Met de app kun je handgeschreven teksten over je favoriete foto plaatsen. Het initiatief is ontstaan vanuit het gemis van handgeschreven teksten in de huidige online wereld. Het doel is om op deze manier de handgeschreven teksten weer terug te brengen.

Door Handwritter keert het handschrift terug. Voor elke consument is het mogelijk met hun eigen handschrift fotoalbums, kaarten en kalenders te personaliseren. En zo maakt handschrift een comeback in het huidige tijdperk. Via de website koopt de consument voor 10 euro zijn eigen handschrift en kan deze toevoegen aan vrijwel elke fotoalbum of kaarten software. Handwriter heeft als doel de grootste online community voor handgeschreven schriften te worden en zo handschriften een transformatie van offline naar online geven.

De terugkeer van het Handschrift

Handwriter maakt het voor elke consument mogelijk met hun eigen handschrift fotoalbums, kaarten en kalenders te personaliseren. En zo maakt handschrift een comeback in het huidige tijdperk. Via de website koopt de consument voor 10 euro zijn eigen handschrift en kan deze toevoegen aan vrijwel elke fotoalbum of kaarten software. Handwriter heeft als doel de grootste online community voor handgeschreven schriften te worden en zo handschriften een transformatie van offline naar online geven.

Over Handwriter

Handwriter maakt gebruik van een algoritme op basis van een analyse van meer dan 3 miljoen woorden. Het algoritme kijkt naar het patroon van de schrijver, legt de variatie vast en deze wordt automatisch aangeroepen wanneer de consument gaat typen. De Handwriter software won diverse prijzen waar onder New Venture t.w.v. 25 000 euro. Handwriter is gestart in 2012 en gevestigd in hartje Amsterdam en opgericht door jonge ondernemer Manon van Essen.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.